
Blondie z nerkowcami i białą czekoladą
Lekko wilgotne, bardzo słodkie i pełne orzechów – jasne, że to blondie! Upiecz jasną wersję znanego wszystkim brownie dzięki prostemu przepisowi Pawła!
Pyszne przepisy inspirowane smakami z całego świata

Lekko wilgotne, bardzo słodkie i pełne orzechów – jasne, że to blondie! Upiecz jasną wersję znanego wszystkim brownie dzięki prostemu przepisowi Pawła!

Delikatna, pełna smaku i aromatu chałka z pistacjowym nadzieniem oraz cytrynową polewą – doskonała na Wielkanoc!

Wejdź na Kuchnię Lidla i wypróbuj przepis na pyszne ciasto z orzechami pekan. To pyszny pomysł na popołudniowy deser.

Pełne korzennych aromatów i cytrusowych nut - prawdziwie greckie ciasto!

Tradycyjny deser we włoskim stylu! Bogate w bakalie, charakterystyczne ciasto przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom słodkości.

Przygotuj tort w greckim stylu! Orzechowy biszkopt, krem chałwowy i karmelizowane orzechy to idealne połączenie!

Pełne bakalii ciasto wzbogacone słodką masą z karmelizowanych migdałów. Złocisty, aromatyczny i niezwykle pyszny deser.

Pyszne ciasto, w którym tradycyjną mąkę zastąpiono mielonymi migdałami. Warto je przygotować – efekt jest powalający!

Wypieki w amerykańskim stylu nie mogą się obyć bez masła orzechowego. Polecamy tort według pomysłu Pawła Małeckiego!